Vanadiumweg 11 Eemhave Amersfoort

Op een perfecte zichtlocatie op bedrijventerrein “Isselt" gelegen zelfstandige kantoorruimte. Het kantoorverzamelgebouw “Eemhave” huisvest een verscheidenheid aan (non) profit- organisaties en beschikt over een royaal opgezette gezamenlijke entree met ontvangstruimte. Het totale kantoorgebouw van binnen en van buiten grondig gerenoveerd en er is sprake van een eigentijds en verrassend kantoorpand.

De ligging op de vijfde en hoogste verdieping garandeert een wijds uitzicht over Amersfoort en Hoogland. Optimale reclamemogelijkheden aan de buitenzijde mogelijk!

Bereikbaarheid:

Het pand is op ca. vijf minuten afstand gelegen van de snelweg A1 en het centrum van Amersfoort en Soest, dus een uitstekend bereikbare locatie. Busverbindingen bevinden zich op loopafstand.

Ligging:

Komende vanaf de snelweg A1, afslag Bunschoten-Spakenburg, richting Amersfoort, is het pand vanaf het viaduct direct aan de rechterzijde zichtbaar.

Parkeermogelijkheden:

Er zijn gratis parkeerplaatsen op openbare weg aanwezig, evenals bezoekers en invalidenparkeerplaatsen direct voor de deur, op eigen en afgesloten terrein.

Beschikbare units:

1e verdieping: circa 100 m²;
3e verdieping: ca. 328 m². (vleugel)
4e verdieping: circa 817 m², (gehele bouwlaag);
In units vanaf circa 100 m².
5e verdieping: circa 319 m² (kleine units vanaf 20 m² geschikt voor praktijkruimte of zzp’er );

Opleveringsniveau:

- gezamenlijke en verzorgde entree;
- liftinstallatie;
- systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- systeemwanden v.v. loopdeuren;
- projecttapijt;
- spreekkamers/kantoorunits;
- kabelgoten met elektra voorzieningen en databekabeling;
- regelbare airconditioning;
- pantryvoorziening;
- alarminstallatie;
- toiletten;
- draai- en kiepramen;
- zonwering buitenzijde.

Huurprijs:

Vanaf € 50,-- per m² bvo / per jaar.

Servicekosten:

Op basis van een jaarlijks verrekenbaar voorschot ter grootte van € 25,-- per m² per jaar, te vermeerderen met 21% omzetbelasting.

Bijkomende levering en diensten zijn o.a.:

o.a. service (-abonnement), elektriciteits-, brandstof- en waterverbruik, verbruiks-meting, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. ten behoeve van onder andere:

- gebruik gas, water en elektra;
- lift;
- glazenwasinstallatie;
- luchtbehandeling/ventilatie installatie;
- koeling installatie;
- centrale verwarmingsinstallatie;
- warmwaterinstallatie.

Aanvaarding:

Per direct, in overleg.

Huurtermijn:

Diverse huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijsbetaling:

Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing:

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:

Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 met de bijbehorende algemene bepalingen, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag d.d. 11 juli 2003 en aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

Reclame-uitvoering:

Huurder heeft het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de verhuurder.

BTW:

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op