Argonweg Amersfoort

Opvallend en markant kantoorgebouw, ideaal voor bedrijven die flexibel, betaalbare en functionele kantoorruimte willen huren. Vele bedrijven op het gebied van handel, industrie en ambachten zijn hier gevestigd. Bedrijven terrein Isselt bevindt zich ten zuid-westen van Amersfoort. Een gewild bedrijventerrein (grootte ca 190 hectare) dat voornamelijk voorziet in huisvesting van handel, ambacht en industrie. Bouwperiode vanaf de jaren ’60 en daarmee ook het oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Eind 2004 is het Revitaliseringsplan 2003 afgerond, zodat het bedrijventerrein veelzijdig en levendig is gebleven.

Bereikbaarheid:
Door de ontsluiting via de Amsterdamseweg naar Soest en via de Radiumweg (Westring) naar de Rijksweg A1 is de bereikbaarheid bijzonder goed te noemen. Tevens is er op 100 meter afstand een rechtstreekse busverbinding naar o.a. het Centraal Station.

Ligging:
Het object is gelegen op het industriekwartier Isselt aan de westkant van Amersfoort.

Parkeermogelijkheden:
Vier tot zes parkeerplaatsen beschikbaar, op eigen terrein.

Oppervlaktes:
Circa 320 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping.

Opleveringsniveau:
- Liftinstallatie;
- Ontvangstruimte;
- Pantry voorzien van close-in boiler;
- Diverse kantoorkamers;
- Vloerbedekking(tegels);
- Systeemplafonds met lichtarmaturen;
- Gescheiden toiletgroep;
- Alarminstallatie;
- Diverse airco-split units;
- Te openen ramen;
- Zonwering;
- Patchkast v.v. UTP- bekabeling en outlets.

Huurprijs:
€ 24.500,-- (circa € 76,-- per m²).

Aanvaarding :
Per direct.

Huurtermijn:
Diverse huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijsbetaling:
Per maand vooruit.

Servicekosten:
Op basis van een verrekenbaar voorschot ad € 25,-- per m² per jaar te vermeerderen met 19% omzetbelasting. Bijkomende leveringen en diensten zijn: service(abonnement), elektriciteits-, en waterverbruik, storingen verhelpen, keuringskosten lift, glasbewassing en dergelijk.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 met de bijbehorende algemene bepalingen, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag d.d. 11 juli 2003 en aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

Reclame-uitvoering:
Huurder heeft het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de verhuurder.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op